We collaborate openly with clients, partners and the community

CSU Centre at GO TAFE

Value: $5.4M

Location: Wangaratta, VIC

This project for Charles Sturt University involved the construction of a new building and the refurbishment of an existing building to accommodate a new Equine Sciences Learning Centre at the Goulburn Ovens (GO) TAFE Wangaratta Campus. The design for the new facility incorporates extensive staff offices, reception areas, seminar training rooms, student learning areas and state of the art science laboratories. Architectural finishes of a “Rural” character were utilised combining polished concrete floors, recycled Blackbutt timber walls and warm timber ceilings and doors. The building is visually pleasing and sits well amongst landscaped gardens and courtyards. The Architectural design has a rural appeal and fits well within its environment.